скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
53
4
2
2
2
1
2
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Defender of the Fatherland Day : 
жіночий день : 
Великдень : 
Spring and Labour Day : 
День Перемоги : 
Russia Day : 
Unity Day : 
Unity Day : 
..в Росія
сьогодні, середа, 19 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 51 / 52
день року : 353 / 365
робочий день року : 241 / 249
приурочувати (UTC +03) : 13:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:22

UTC
-09
Alaska
01:22

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:22

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:22

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:22

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:22

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:22

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:22

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:22

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:22

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:07

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:22

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:22

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:22

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:22

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:22

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

19
13:22
UTC +03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
China
Ukraine
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel