скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2016 :

Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Defender of the Fatherland Day : 
жіночий день : 
Spring and Labour Day : 
Spring and Labour Day : 
День Перемоги : 
Russia Day : 
Russia Day : 
Unity Day : 
Визначте період
..в Росія
сьогодні, неділя, 24 жовтень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 42 / 52
день року : 297 / 365
робочий день року : 200 / 249
приурочувати (UTC +03) : 10:27
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
21:27 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:27 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:27

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:27

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:27

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:27

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
03:27

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
04:27

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
06:27

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:27

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:27

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:27

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
10:27

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
13:12

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
14:27

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
15:27

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
16:27

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:27

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:27

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

24
10:27
UTC +03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
China
Ukraine
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel