скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Defender of the Fatherland Day  : 
2.
жіночий день  : 
3.
Великдень  : 
😥
4.
Spring and Labour Day  : 
5.
День Перемоги  : 
6.
Russia Day  : 
7.
Unity Day  : 
😥
8.
Unity Day  : 


Визначте період
..в Росія
сьогодні, середа, 1 лютий, 2023

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 32 / 365
робочий день року : 18 / 249
приурочувати (UTC +03) : 03:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:15 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:15 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:15 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:15 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:15 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:15 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:15 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:15 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:15 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:00

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:15

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:15

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:15

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:15

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:15

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лют.

01
03:15
UTC +03
Калькулятор
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
China
Ukraine
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom & Ireland
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel