скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2000 :

Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Defender of the Fatherland Day : 
жіночий день : 
Великдень : 
Spring and Labour Day : 
День Перемоги : 
Russia Day : 
Unity Day : 
Unity Day : 
Визначте період
..в Росія
сьогодні, неділя, 24 жовтень, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 42 / 52
день року : 297 / 365
робочий день року : 200 / 249
приурочувати (UTC +03) : 08:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:17 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:17 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:17 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
11:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
16:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
18:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

24
08:17
UTC +03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
China
Ukraine
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel