скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
49
392
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1992
заробітна плата (€):
39840
0
0
0
0
0
52
52
3
3
2
2
2
1
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1990 :

Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Новорічні канікули : 
Defender of the Fatherland Day : 
жіночий день : 
Великдень : 
Spring and Labour Day : 
День Перемоги : 
Russia Day : 
Unity Day : 
Unity Day : 
Визначте період
..в Росія
сьогодні, понеділок, 26 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 44 / 52
день року : 300 / 366
робочий день року : 202 / 249
приурочувати (UTC +03) : 21:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:17

UTC
-09
Alaska
10:17

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:17

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:17

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:02 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:17 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:17 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:17 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:17 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:17 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

26
21:17
UTC +03
Калькулятор
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Canada
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Working days world map
China
Ukraine
USA
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Deutschland
Poland
Österreich
South Korea
France
United Kingdom
Brasil
India
Japan
Italia
España
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel